NYHETER


Semiaden – Askers store familiedag  

 

Søndag 19 september deltok over 2.000 personer rundt Semsvannet.  Semiaden ble virkelig Askers store familiedag. Smittesituasjonen gjorde at arrangement ble litt annerledes i år med blant annet digital påmelding på arrangementets nye hjemmeside. Dette årlige turopplegget til glede for barn og voksne er et felles prosjekt for de 5 rotaryklubbene i «Nye Asker», Asker, Hurum, Nesbru, Røyken og Skaugum der hele overskuddet går til å støtte det samfunnsnyttig arbeidet til NaKuHel. Det var mange populære poster: Geologihistorie, Kvinner i Skogbruket, Kraftverk i Tveiterfossen, Saueklipping, 2 Klatretårn, Ridning, Norsk Folkehjelp, Bienes Verden og Turorientering med Asker Skiklubb. Barna fikk medalje da de kom i mål.

 

Ordfører Lene Conradi minnet om at rotaryklubbene i kommunene Asker, Røyken og Hurum hadde samarbeidet om Semiaden i mange år før kommunene fant på å slå seg sammen. Det hadde vært en inspirasjon i prosessen rundt kommunesammenslåingen. Videre hyllet hun denne frivilligheten i rotaryklubbene. Den frivillige kraften er viktig for den bærekraftige utviklingen i Asker kommune.

Så ble klubbene takket av distriktsguvernør Erik Kreyberg Normann.  Semiaden er et av Rotarys største utendørs arrangement i Norge. Han påpekte det viktige med å kombinere natur, kultur og helse som NaKuHel representerer og viktigheten av hva kultur har for vår helseadferd.

 

 

Ordfører Lene Conradi med assisterende guvernør/leder i styringskomiteen Helle Kjørlaug og Tina Christophersen daglig leder i NaKuHel og presidentene i Jon Vea i Nesbru, Svein Lyngnes i Skaugum, Morten Berntzen i Røyken, Svein-Egil Hoberg i Hurum, guvernør Erik Kreyberg Normann og prosjektleder Pål Smits i AskerPresidentskifte 21.06.2021
PHF til Arne Hjort og Lars Koløen. Årets rotarianer Magne Myhrene i midten


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Røde Kors huset
Adresse: Søndre Sætre vei 2
Postnummer: 3475
Sted: Sætre
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Place content here

Intercitymøte Thon Hotell Vetre
8. nov. 2021, 18.00 - 20.00

Arrangør Røyken Rotary Klubb «mine erfaringer med ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...